Тільки не в РАЦС! Ці знаки Зодіаку бояться укладати шлюб

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Вони розчарувалися у відносинах і коханні. Відтак прийняли рішення більше ніколи не укладати шлюб. Ці знаки Зодіаку будуть вірними жінками але у вільному статусі. Астрологи розповіли, кого практично неможливо затягнути під вінець.

Вони відповідальні та чесні, не люблять сірі будні і рутину, водночас часто із розбитим серцем і зневірою у відносини, пише ukr.media. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Близнюки 

Жінки Близнюки мають вітряний характер, їм не цікаві стабільні відносини і тим паче вірність на все життя. Вони можуть пережити не один випадок зради, але будуть швидко про це забувати, тому що їм просто байдуже на свого партнера.

Лев 

Леви не хазяйновиті у шлюбі. Ці жінки акцентують увагу на своїй зовнішності, одязі та дорогому відпочинку. Вдома може бути безлад, відсутність затишку та їжі. Це не подобається чоловікам, а жінкам-Левам на їхню думку, зазвичай, байдуже. Тому представники цього знаку Зодіаку зазвичай не поспішають до шлюбу.

Водолій 

Жінки Водолії волелюбні і творчі. Вони люблять комфорт і хороші умови. Якщо цих жінок один раз зрадили, їхнє серце стає закритим від відносин. Це і є головною причиною небажання офіційно вступати у шлюб.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пам'ятайте, що нумерологія, як і астрологія, тарологія та феншуй — не вважаються наукою, тому беззастережно вірити цій інформації не варто. Матеріал має суто розважальний характер.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, які кольори приноситимуть щастя і успіх для кожного знаку Зодіаку. Астрологи розповіли, як використовувати ці відтінки в одязі та інтер'єрі.