Магніти для бідності: ТОП-4 речей, які притягують злидні

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Простір — це сукупність енергетичних вібрацій. Якщо вони у гармонії між собою, то люди, потрапляючи у таку сферу, мають благополуччя та успіх. Якщо ж гармонія порушена, то в зону енергетичного зламу потрапляють негативні канали, що несуть із собою бідність, проблеми та сльози. Раніше ми писали, як діє грошова жаба, а тепер розкажемо, які 4 фактори притягують злидні.

Якщо у вас є нижчеперелічені речі, негайно позбудьтеся їх, тому що вони мають енергетичні вібрації, які відкривають коридор бідності, пише meta.ua. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Перша річ, яка відкриває портал для злиднів, це несправна або поламана сантехніка. Справа в тому, вода, яка капає з вашого крану, порушує фінансові енергетичні канали, “заливаючи їх”. Більше того, протікаюча з труб вода відкриває нечисті енергетичні коридори, даючи “зелене світло” врокам, заздрощам і чорній магії.

Друга річ, яка закриває вхід енергії достатку, це брудні дзеркала і вікна. Здавна люди знали, що дзеркало та вікно — це вхід до паралельного світу. Також через ці портали проходять позитивні енергії.

Третій магніт для бідності — це старий одяг, який висить у вашій шафі. Зверніть увагу на те, що речі, які ви не носите більше року, або які мають плями чи латки, мають вібрації енергетичного мотлоху. Через таку перешкоду успішні фінансові потоки просто не здатні прийти у вашу оселю.

Остання причина, яка може блокувати фінансовий успіх, —  це брудна оселя. Якщо у вас розкидані речі, немає організованого місця для книг, одягу, вазонів та інших предметів побуду, панує бруд, — усе це відображається в енергетичному світі. Вібрації багатства люблять порядок, чистоту, свіжість і дисципліну, тож звернуть увагу на те, що віддзеркалює у Всесвіт ваша оселя.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, який вазон притягує взаємне кохання і захищає дім від нечистої сили. Езотерики розповіли, що різний колір цієї квітки має різну силу.

Фото: Freepik