Що тобі подарувати? Готуємо презенти для стихії землі

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Вгодити із подарунком примхливій людині — це удача. Важко підібрати презент, якщо ви поняття не маєте, що придбати. Астрологи розповіли, що кожна людина, згідно її темпераменту, полюбляє конкретні речі. Раніше ми писали, що обрати для стихії води, а тепер розкажемо, чим здивувати Тельця, Діву і Козорога.

Телець 

Тельці полюбляють містичні подарунки. Оберіть езотеричну книгу, талісман, статуетку чи музику вітру. Ці люди цінують елементи затишку і комфорту, тож варто цим скористатися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Діва 

Діви — поціновувачі речей, які створені власними руками. Оберіть для них картину від художника чи річ, яку шили саме для них. Також представникам цього знаку Зодіаку подобається гарний посуд і книги.

Козоріг 

Люди, народжені під цим знаком Зодіаку , найбільше часу проводять на роботі та завжди втомлені. Найкращий подарунок для них — спогад про затишок і любов. Подаруйте Козорогу білет на відпочинок. Якщо немає такої можливості, в нагоді стане м'який плед або ексклюзивна чашка.

Пам'ятайте, що нумерологія, як і астрологія, тарологія та фен-шуй — не вважаються наукою, тому беззастережно вірити цій інформації не варто. Матеріал має суто розважальний характер.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, який колір приносить успіх кожному знаку Зодіаку. Езотерики розповіли, на що варто звернути увагу при виборі одягу.