Вгодити буде легко: ці подарунки обожнюють представники стихії вогню

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Бажаєте здивувати подарунком, але не впевнені, чи у вас вийде? Насправді вгадати уподобання людини не важко. Потрібно всього на всього звернути увагу на її характер і темперамент. Раніше ми писали, які знаки Зодіаку бояться укладати шлюб, а тепер розкажемо, що дарувати представникам стихії вогню.

Овен 

Вони люблять практичні речі а також усе, що пов'язано із їхнім хобі. Пригадайте, що полюбляє Овен, якому ви плануєте зробити подарунок? Якщо у нього хобі до кулінарії, — оберіть нестандартний посуд або подарунковий сертифікат на майстер-клас відомого кулінара. Якщо він любить малювати, — подаруйте фарби, яких у нього ще немає.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Лев 

Ці люди гарячі, самовпевнені та самозакохані. Вони знають, що хочуть від життя, і завжди перемагають. Леву люблять індивідуальні подарунки, тому пательня, фен чи кавоварка не підійдуть. Обирайте річ, яку крім Лева ніхто не зможе взяти. Наприклад, — гаманець, парфум чи годинник.

Стрілець 

Стрільці не вибагливі до подарунків. Для них головне — радісна, щаслива атмосфера і увага. Обирайте презент від щирого серця, і Стрільці неодмінно відчують енергетику подарунку, як тільки його торкнуться. Вони будуть раді книгам, парфумам або декоративним прикрасам, якщо це жінки.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, який подарунок обрати для представників стихії землі. Астрологи розповіли, що будуть раді отримати Телець, Діва в Козоріг.