Супермісяць або Оленячий Місяць в липні. Що це таке і чим небезпечне це явище?

Езотерика та астрологія

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Середина літа приносить із собою Оленячий Місяць, який може значно ускладнити день будь-якому знаку Зодіаку, якщо не бути готовим до його впливу. Розберімось, чим небезпечна ця Повня і що вона може принести.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Супермісяць, відомий також як Оленячий Місяць, у 2023 році припадає на  3 липня . Цей період вважається дуже нестабільним та емоційно насиченим, тому до нього слід бути готовим.

Що таке Оленячий Місяць?

Супермісяць відбувається, коли Повний Місяць знаходиться в найближчій точці до Землі. Таке явище відбувається 3-4 рази на рік, що робить його досить рідкісною подією. Візуально Місяць не збільшується дуже сильно, але все ж таки навіть неозброєним оком можна помітити різницю. Назва Повні пов'язана з індіанськими племенами, оскільки в цей період у самців оленів починають рости нові роги. У Європі Оленячий Місяць називається Сінний, а в інших культурах він асоціювався з вовками. Однак зв'язок з рогатими тваринами став традиційним по всьому світу. До речі, через низьке розташування Місяця над горизонтом 3 липня, він може набути жовтих або рожевих відтінків.

Що відбувається під час Супермісяця?

Місяць впливає на припливи та відливи в природі, а ще може вплинути на наші розумові процеси та емоції. Під час Супермісяця відбувається сплеск енергії, що пояснює активність тварин та людей у цей час. Це все також може вплинути на ваш стан, тому будьте готові до можливих негативних емоцій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як Супермісяць може вплинути на нас?

Під час Супермісяця стабільність та спокій можуть бути порушені. Під впливом цього небесного тіла ви можете відчувати тривогу та нервозність. Це може призвести до напруги та можливих конфліктів. Тому намагайтеся контролювати свій неспокій. На жаль, тривожність — не єдиний наслідок Супермісяця. Він також може викликати безсоння та головний біль. Нестабільний емоційний та фізичний стан може призвести до дратівливості. Тому важливо пережити цей короткий період, адже після нього зазвичай легшає.

Чого слід побоюватися під час Оленячий Місяця?

Як згадувалося, цей період сповнений тривоги. Не варто чекати на приємні моменти. Нервовість, постійна напруга та невпевненість у собі можуть сильно вплинути на вас. Краще відкласти ділові зустрічі та інші відповідальні заходи. У гіршому випадку все може йти не за планом і призвести до негативних наслідків.

Через такий стан ні в чому не можна бути впевненим і будь-які починання можуть провалитися. Тому намагайтеся не експериментувати та не приймати поспішних рішень. Краще провести час у стабільній та звичній атмосфері. Це допоможе вам зберегти спокій та комфорт (а кардинальні зміни можна залишити на потім).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також ми розповідали про  сатанинські дні у липні 2023 року. Дізнайтеся, коли варто бути обережними і чого треба побоюватись у цей період.