Захищає від магії та притягує щастя: як і куди вішати підкову

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Здавна народи багатьох континентів вірили у магічну силу підкови. Вважалося, що така знахідка подарує дива і благополуччя. Підкова є амулетом і за правилами фен-шуй. Раніше ми писали, яку музику вітру купити для дому, а тепер розкажемо, як вішати підкову.

Езотерики та біоенергетики одноголосно запевняють, що підкову потрібно вішати ріжками догори, адже саме тоді вона, як фонтан, із родючої матінки-землі буде виплюскувати на вас благодать, удачу і багатство.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У Мексиці підкову прикрашають стрічками і монетами. А ще в неї прикріплюють ікони святих, і вішають таку композицію чимвище до стелі, аби ніхто не торкався.

Найсильніші по енергетиці декоративні підкови мають максимально схожий колір до тих, які зачіпляють на коней. Також можна купляти підкову золотистого або бронзового кольорів.

Вішати підкову потрібно зверху на вхідній двері. Найкраще місце — по середині. Енергетичні вібрації цього талісману блокують негативні енергії та вплив чорної магії. Більше того, підкова здатна фільтрувати енергетичні канали, пропускаючи лише благо і любов.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як правильно ставити грошову жабу. Езотерики розповіли, чому в неї повинно бути 3 лапи.