Астрологи назвали головного щасливчика липня: можливо, це саме ви?

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Розташування зірок і планет у липні 2023 року відкриють потужний фінансовий портал для певної групи людей. Їм стрімко щаститиме у кар’єрі, а ще — вони розбагатіють. Раніше ми писали, у які дні тижня не можна проводити маніпуляції з грошима, а тепер розкажемо, хто стане щасливчиком липня.

Астрологи визначили, що ці щасливчики будуть народжені з 23 вересня по 23 жовтня під знаком Зодіаку Терези, пише ukr.media.  

Весь липень Всесвіт обдаровуватиме щедрістю та удачею людей, які народжені під знаком Зодіаку Терези. Астрологи кажуть, що грошові сюрпризи будуть раптовими, частими і великими. Кожна праця буде достойно визнана.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Згідно з розташуванням зірок у липні 2023 року, Терези будуть притягувати гроші та розкіш, як магніт. Усі кар'єрні починання виявлятимуться дуже успішними. Вдалими також будуть різні інвестиції та дороговартісні покупки.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як звичайні слова можуть притягнути злидні та хвороби. Езотерики назвали словосполучення і слова, які відкривають негативні портали і блокують благополуччя. Тому варто запам'ятати їх і ніколи не озвучувати вголос.

Фото: pixabay.com