Витягнуть усю енергію та сили: ці знаки Зодіаку — справжні енергетичні вампіри

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Кожна людина бодай раз у житті відчувала, що під час роботи або відпочинку в неї раптово зникли енергія та гарний настрій. Це знак того, що поруч є енергетичний вампір. Раніше ми писали про те, кому найбільше пощастить із грошима у липні 2023 року, а тепер розкажемо, від кого потрібно триматися подалі.

Астрологи визначили 3 знаки Зодіаку, які “харчуються” енергетикою та позитивними емоціями інших людей, пише psyxology.com.ua. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Овен 

Ці люди — маніпулятори, які дістануть усіх своїми забаганками та істериками. У результаті вони отримають те, що хочуть, а люди будуть обходити їх стороною, тому що їм набриднуть нескінченні скандали. Овни відносяться до тих знаків Зодіаку, які забирають енергію та сили. Їм не можливо щось довести, вони ніколи не прислухаються до чужої думки та зазвичай байдужі до чужих проблем.

Діва 

Діви настільки егоїстичні та самозакохані, що будучи в компанії веселих, енергійних людей, вони миттю підлаштуються до діалогів так, що всі відчують спонтанне виснаження та зміну настрою. Діва, відчуваючи, що бере верх у розмові, буде насолоджуватися від того, як інші ніяковіють та не знають що відповісти на провокативні запитання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Скорпіон 

Скорпіони завойовують увагу та розсіюють страх одним своїм поглядом. Якщо у компанії виникне конфлікт, то цим людям варто буде лише підвищити голос, як усі почують і відчують страх. Саме це і підкріплює сили Скорпіона.

Пам'ятайте, що нумерологія, як і астрологія, тарологія та фен-шуй — не вважаються наукою, тому беззастережно вірити цій інформації не варто. Матеріал має суто розважальний характер.

Нагадаємо, раніше ми писали, у якого знаку Зодіаку  найнижча самооцінка. Астрологи визначили, хто зазвичай найбільш замкнений та невпевнений у собі.