Янгол уві сні — це знамення: віщунка Ванга розповіла, що чекати

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Янголи, Архангели та святі сняться людям дуже рідко. Якщо це трапилося, — не переживайте. У вас було справжнє видіння, тому що такий сон — знамення. Раніше ми писали, до чого сняться діти, а тепер розкажемо, навіщо у сновидіння прилітають Янголи.

Віщунка Вангелія називає Янголів передвісниками низки подій, пише 7snov.com.ua. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо ви побачили Янгола у когось за спиною, це знак смерті відомої людини. Якщо уві сні Янгол кличе крилами в небо — до тяжкої хвороби.

Літати у небесах із Янголом — нагадування про те, що вам слід згадати свою місію та повернутися до правильного стилю життя. Якщо сновидець виконає таку умову, то матиме і здоров'я, і гроші, і визнання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Янгол, який пурхає крилами, зазвичай несе добрі новини. Вас чекають мир, гармонія, умиротворення та щастя. Побачити уві сні херувимів — знак небезпеки, який стосується майна. Ймовірно буде крадіжка.

Якщо незаміжній жінці наснилося, що вона літає з Янголом, — це знак зцілення від давньої, складної проблеми, що пов'язана із гінекологією.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що означає сон про ключі. Езотерики розтлумачили його у залежності від деталей сновидіння: комусь будуть непереливки, а в когось здійсниться мрія щодо взаємного кохання.

Фото: pexels.com