Кохання — поруч: 5 знаків, які віщують про скорі стосунки вашої мрії

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Кожан людина мріє зустріти своє кохання, і головне — щоб воно було взаємним, щирим і вірним. Всесвіт посилає знаки, які натякають про скорі стосунки. Змініть ваші думки, — вони здатні здійснюватися. А ще варто звернути увагу на 5 нюансів, які підказують, що диво трапиться зовсім скоро.

1. Сни

Якщо вам почали снитися однакові сни, або в них є нотка містики, — це знак. Ви відчуваєте у сновидінні, що щасливі, і не одинокі, — такий сон знаменує наближення взаємного кохання, що уже увійшло у ваш просторовий діапазон.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

2. Пір'я

Пір'я, особливо біле, означає благословення з небес. Ви ідете правильним шляхом, тому янголи роблять вам комплімент: ваші мрії скоро здійсняться.

3. Метелики

Якщо біля вас часто кружляють метелики, заплутуються під ногами чи облітають навколо плечей — це знак наближення щасливого кохання. Якщо нині не та пора року, коли живуть ці комашки, — зверніть увагу на знаки в картинках.

4. Чужі подарунки

Якщо ви раптово почали останнім часом отримувати від чужих людей подарунки, — до вас наближається людина, яка буде вашою половинкою. Ймовірно вам щось подарували колеги, сусіди чи давні друзі, і все це майже в один час? Це не співпадіння. А знамення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

5. Однакові числа

Наближення щастя і радості, а також вірних, довгоочікуваних стосунків, знаменують часті зустрічі з однаковими числами. Наприклад, ви гуляєте і бачите будинок 53, а поруч вас їде маршрутне таксі із цим числом або номерними знаками. Або ж ви дивитеся на годинник, і бачите 11:11.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, в які дні у серпні не варто планувати нічого важливого. Астрологи представили місячний календар, який допоможе вам уникнути негараздів.

Фото: pixabay.com