Астрологи назвали два знаки Зодіаку, які часто розлучаються

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Вони відповідальні, люблячі та вірні, проте зовсім не вміють підбирати для себе пару. У стосунках вони часто жертвують собою, через що їхні обранці "сідають на голову" і в результаті усе доходить до розлучення. Раніше ми писали про те, які знаки Зодіаку бояться самотності, а тепер розкажемо, хто із них часто розлучається.

Скорпіон

Ці люди самозакохані та сміливі, проте у стосунках перетворюються на щедрих і люблячих партнерів. Вони будуть старатися і в побуті, і в спілкуванні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте обранці їхнього серця не вміють це цінувати і користуються добротою. В результаті Скорпіони розчаровуються, розуміючи, що насправді ніякого кохання немає.

Терези

Терези вмію закохуватися по вуха і бути готовими до всього, що пропонує їм доля. Якщо обранець відповідає взаємністю, Терези забувають думати головою і живуть емоціями. Літаючи від щастя, ці люди можуть не помічати аі зневаги у свою сторону, ані зради, ані агресії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вони у всьому звинувачуватимуть себе і будуть намагатися ставати ще кращими. Коли точка кипіння вибухне, Терези зберуть речі і зникнуть назавжди.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, яка богиня підходить кожному знаку Зодіаку. Астрологи визначили покровительку по типу характеру і енергетиці.

Фото: Freepik