Скоро вам дадуть стусана: віщуни розтлумачили сон про черепаху

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Здавна наші пращури знали: якщо уві сні приходить тотемна тварина, — будуть непереливки. Зазвичай такий сон попереджав про кардинальні зміни в житті. Раніше ми писали, до чого сниться собака, а тепер розкажемо, як розтлумачити сновидіння про черепаху.

Вас можуть попереджати про помилку, або ж про харчове отруєння, пише liza.ua.

У ніч на понеділок черепаха попереджає про нездійсненність планів. Спробуйте інший варант їх реалізації. Якщо сниться на вівторок, — попередження про велику помилку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сон на середу означає покращення фінансового стану, на четвер — готуйтеся до тяжкої праці.

У ніч на п'ятницю черепаха сниться, аби закликати вас про допомогу. Ваші рідні потребують вашої уваги. На суботу тварина сниться до поганий новин, на неділю — попередження про зраду, яку намагаються приховати.

Якщо вам сниться, що черепаха заповзає у дім — до переїзду, біжить — до радощів. Тримали черепаху на руках — треба доглянути літнього родича. Обіймати черепаху — у вас будуть проблеми через вашу неуважність.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо у сновидіння черепаха їла траву, — ваші задуми реалізуються. Бачити, як тваринка плаває — до кар'єрного росту. Годувати черепахи — до здійснення мрій, поруч плавати — до успіхів.

Нагадаємо, раніше ми писали, як розшифрувати сон про воду. Віщуни попередили, кому не варто плавати найближчими днями, а хто може мати проблеми зі здоров'ям.

Фото: pixabay.com