Будуть проблеми зі здоров'ям та грошима. Названо знаки Зодіаку, яким не можна носити золоті прикраси

Езотерика та астрологія

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Золото завжди вважалося благородним металом, символом багатства та розкоші. Багато дівчат віддають перевагу золотим прикрасам, щоб підкреслити свою елегантність. Однак астрологи стверджують, що носити золото рекомендується далеко не всім знакам Зодіаку.

На порталі unian.net опублікували список знаків Зодіаку, яким не рекомендується носити золоті прикраси. Виявляється, цей метал може залучити біди до їхнього життя. Дізнайтеся, чи є ви в цьому списку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Терези

Золоті прикраси можуть порушити рух енергії в тілі повітряного знака та завадити розвитку його чакр. Терезам радять використовувати бронзові прикраси як оберіг, щоб зберегти щастя, любов і багатство в житті. А від золота слід відмовитись.

Водолії

Для Водоліїв носити золото не заборонено. Але робити це завжди не рекомендується. Золоті прикраси можуть негативно вплинути на їх здоров'я, викликавши головний біль, безсоння і тривожність.

Діви

Золоті прикраси можуть пробудити в Діві азарт та необережність, що завадить їм бути практичними та тримати все під контролем. Енергія, яку Діва не готова прийняти, може спричинити неприємності.

Риби

Мрійливих і загадкових Риб золото робить занадто помітними та активними. А це може спричинити стрес, оскільки цей знак Зодіаку вважає за краще комфортно перебувати "в тіні".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про те, які знаки Зодіаку — природжені актори. Ці люди вміють піднести себе з кращого боку, а коли потрібно, маніпулювати іншими.