Надзвичайно потужна дзеркальна дата 2023 року, яку не можна пропустити: як загадати бажання 08.08

Езотерика та астрологія

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

8 серпня 2023 року на нас чекає особлива дата, якій нумерологи та езотерики надають магічні властивості — 08.08. Бажання, загадане цього дня, обов'язково здійсниться. Однак, щоб посилити магію цієї чарівної дати, варто пам'ятати про особливі ритуали.

Дзеркальні дати завжди мають особливу силу й енергетику. Вони дарують людям удачу. До того ж у такі дні кожен має змогу втілити заповітну мрію у реальність.

Значення дзеркальної дати 08.08

Число "вісім" у нумерології символізує інтуїцію, сміливість та наполегливість. Люди, пов'язані з цим числом, зазвичай впевнені у своїх силах і прагнуть успіху в житті. Вони звикли долати труднощі та не вважають нічого неможливим.

Однак вісімка також може бути пов'язана з деякими негативними рисами, такими як егоїзм і зарозумілість. Повернена вісімка символізує знак нескінченності та має безліч цікавих асоціацій у різних культурах. Наприклад, у Стародавньому Єгипті вісімка вважалася символом балансу та стабільності. У Китаї вона символізує достаток і процвітання. Послідовники Піфагора пов'язували вісімку із символами кохання та дружби, а в Стародавньому Вавилоні вісімка була присвячена Сонцю і пов'язувалась із сонячними аспектами, такими як сила, світло та тепло.

8 серпня вважається сприятливим днем для весіль, залучення удачі та фінансового добробуту. У цей день рекомендується приділити більше часу відпочинку та перебувати у розслабленому стані. Важливо приймати та розуміти будь-яку свою емоцію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як правильно загадати бажання, щоб воно здійснилося?

Увечері 8 серпня варто спрямувати свій погляд у небо. Бажання можна загадати на зірку, що падає — якщо ви побачите таку, це обіцяє велику удачу.

Також на порталі rbc.ua пишуть про особливий ритуал, який можна зробити цього дня. Щоб провести його, вам потрібно вибрати правильний час — 8 серпня о 20:08. Вважається, що о 8 годині та 8 хвилині вечора відбувається сильний викид позитивної енергії, який можна порівняти з переходом у Новий рік. Саме в цей час можна звернутися за допомогою до Всесвіту.

Візьміть аркуш паперу, ручку та свічку. І як тільки час покаже 20:08, напишіть на листку своє заповітне бажання і потримайте його над полум'ям свічки, але так, щоб він не спалахнув. Промовте в цей момент наступні слова:

Удача прийди, страхи геть. Настає ніч, минає день.

Потім складіть листок і сховайте його в секретному місці або покладіть у гаманець. Цей клаптик паперу стане вашим щасливим талісманом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали про те, яким знакам Зодіаку дуже пощастить у серпні 2023 року. Дізнайтеся, для кого цей місяць стане найрадіснішим та найвдалішим.