Ці знаки Зодіаку — джерело стресу: хто потрапив у “чорний” список

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Ці люди, як енергетичні вампіри. Біля них втрачаєш сили, настрій і починається тривожність і стрес. Якщо ви відчули такі симптоми, знайте: ви біля тих знаків Зодіаку, які випромінюють гостру енергетику зламу. Раніше ми писали, який знак Зодіаку має надприродні здібності, а тепер розкажемо, хто із них потрапив у список "людина-стрес".

Риби

Першими у списку є Риби. Вони мають сильну енергетику і подавляють нею інших людей. Риби люблять маніпулювати і керувати для своєї користі. Усвідомлюючи це, люди втрачають настрій, сили і відчувають себе винними. З цього і починається сварка. Риби придираються до поганого настрою співбесідника, який вони ж самі і спровокували.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Овен

Вони не вміють тримати себе в руках і можуть вибухнути у будь-який момент. Якщо їм щось не сподобається, Овни здатні розпочати скандал на рівному місці. Не хочете стресу — слухайтеся їх і мовчіть, інакше нічого не вийде.

Пам'ятайте, що нумерологія, як і астрологія, тарологія та фен-шуй — не вважаються наукою, тому беззастережно вірити цій інформації не варто. Матеріал має суто розважальний характер.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, де у вашій квартирі можуть бути сварки. Езотерики та біоенергетики розповіли, в яких місцях є енергетичний злам, що провокує конфлікти між людьми.

Фото: Freepik