ТОП-3 знаки Зодіаку, які бояться виходити заміж

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Жінки, народжені під цими знаками Зодіаку, чомусь бояться офіційних стосунків. Вони не проти будувати серйозні плани і бути вірними до кінця життя, але як тільки мова іде про офіційну реєстрацію шлюбу, вони одразу готові тікати. Раніше ми писали про наймудріший знак Зодіаку, а тепер розкажемо, хто боїться одягати весільну сукню.

Астрологи визначили, які знаки Зодіаку бояться офіційних стосунків. Жінки під цими сузір'ями не вірять у справжніх чоловіків та вічне кохання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Жінка Овен

Ці жінки вважають, що заміжжя — це формальність, яку придумали люди, аби мати привід обговорювати пару та розпускати плітки. Овни бояться офіційного шлюбу, тому що знають, як боляче можна розчаруватися.

Жінка Діва

Якщо вона знає, що таке розбите серце і зрада, то заміж більше ніколи не вийде. Для цих жінок комфортніше перебувати без стосунків, аніж зав'язувати офіційний шлюб. Вони не розуміють, навіщо бути разом, якщо хтось буде обманювати і ходити “наліво”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, в який знак Зодіаку легко закохатися. Астрологи розповіли, хто із них притягує, неначе магніт.

Фото: Freepik