Не за кам'яною стіною: "найбезхребетніші" чоловіки за знаком Зодіаку

Езотерика та астрологія

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Днями астрологи розповіли, які знаки Зодіаку закохаються у вересні 2023 року. А в цьому матеріалі ми пропонуємо вам дізнатися, які чоловіки безвідповідальні та ненадійні по гороскопу.

Напевно, кожна жінка мріє про чоловіка, який піклуватиметься про її безпеку. Однак, як пишуть астрологи на apostrophe.ua, не всі чоловіки здатні взяти на себе таку роль.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Риби

Риби — це найромантичніші та наймрійливіші представники Зодіаку. Вони вміють робити дивовижні жести уваги та створювати незабутню романтичну атмосферу. Однак, коли справа стосується створення міцної сім'ї, вони можуть ухилятися від відповідальності та відкладати важливі рішення на потім.

Водолій

Водолії — люди з високою потребою у свободі. Вони прагнуть насолоджуватися моментом і не замислюватись про майбутнє. Думати про шлюб та сімейні зобов'язання вони зовсім не поспішають. У їхньому уявленні сімейне життя може обмежити незалежність, а це зовсім не до душі Водоліям.

Діва

Можливо, для когось буде несподіванкою побачити у цьому списку настільки раціональний і незламний знак Зодіаку, проте на це є причини. Нерідко чоловіки Діви мають дуже тісний зв'язок з матір'ю, через що не можуть подарувати своїй обраниці почуття безпеки та надійності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, які знаки Зодіаку  бояться виходити заміж.  Астрологи розповіли, хто увійшов до списку людей, які готові до серйозних стосунків, але без оформлення будь-яких документів.