Викопали яму, і прокинулися? Віщуни розповіли, що може трапитися після цього сну

Езотерика та астрологія
2 833

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Усю ніч замість того, аби поспати, ви плідно працювали, копаючи яму? Подібні сновидіння є рідкісними, тому варто звернути на них увагу. Раніше ми писали, до чого сниться земля, а тепер розтлумачимо сновидіння, в якому ви копали.

Віщуни по-різному трактують сон, у якому сновидець копає землю. Варто звернути увагу на нюанси, які ви помітили уві сні: чим копали, що копали, чи велика яма, що знаходили в ній тощо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Міллер тлумачив такий сон як знак стабільності. Він писав, що будь-яка робота на землі знаменує благополуччя.

Якщо хтось примушував вас копати, — у реальності вас влаштовує роль підлеглого. Якщо ви керували, а копав інший — ви досі не відпустили біль розлуки чи невзаємного кохання.

За Фрейдом, копати уві сні — таємниця, яку ви намагаєтеся розкрити. Будьте обачними, тому що розсекречення того, що ви бажаєте, буде публічним і скандальним.

7snov.com.ua

Якщо уві сні ви рили канаву, копаючи м'яку землю, — до вирішення проблем. Езотерики закликають ставитися до себе не так прискіпливо, тому що ви занадто самокритичні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сон про те, що хтось копає яму — до хвороби. Також віщуни зазначають, що це попередження про загрозу репутації сплячого.

Нагадаємо, раніше ми писали, що означає сон про каблучку. Езотерики розтлумачили, чи дійсно вона знаменує шлюб, і кому насправді потрібно подумати про кар'єрний ріст.

Головне фото: Pinterest