Талісман чи атрибут чорної магії: чи безпечно чіпляти на себе шпильку

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Здавна люди по-різному захищалися від впливу нечистих сил. Вони носили амулети і трави. Одним із популярних талісманів була шпилька. Проте, якщо її неправильно носити, вона принесе шкоду.

Езотерики розповіли, що будь-який талісман, який має гострі кінці, може нашкодити людині. Аби носити такий амулет, потрібно знати правила і строго їх дотримуватися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Наприклад, шпильку часто чіпляють на зворотну частину одягу, аби ніхто не зурочив. Але чіпляти її під одяг немає сенсу, тому що таким чином вона не захистить.

Шпильку має бути видно, і вона повинна бути розташована вище серця. Також потрібно її правильно чіпляти. Кінчик голки має дивитися вверх.

А ще шпилька, яку ви чіпляєте, повинна бути виключно новою і купленою вами особисто, не торгуючись. Ні в якому разі не торкайтеся і не піднімайте знайдені шпильки або такі, що вам подарували. Відкривши, закривши або вколовшись нею, ви можете взяти на себе накладену чорну магію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як упізнати вдома присутність домового. Езотерики поділилися секретами, які видають, що він у гарному чи поганому настрої.

Фото: Freepik