Дограєтесь! Віщуни попередили, до чого сняться карти

Езотерика та астрологія
952

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Карти є знаковою системою, яка має свою надпотужну енергетику. Для езотериків і віщунів це атрибут для роботи. Якщо ви просто граєте в карти, — це не означає, що вони не впливають на ваше життя. Саме тому сон про колоду карт є попереджувальним. Раніше ми писали, до чого сниться туман, а тепер розкажемо, що чекати після сну про карти.

Езотерики закликають дивитися у сонник після сну про колоду карт. Пригадайте, чи ви грали в них, чи вам ворожили — кожна деталь стане важливою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Грати в карти уві сні — до легкого, вільного життя. Ви подолаєте проблеми зі здоров'ям і покращите своє фінансове положення. Езотерики кажуть, що виграти гру в карти уві сні — до здійснення мрій.

Якщо вам наснилося, що ви програли у карти — знак зустрічі зі старими ворогами. На вас будуть зводити наклепи та підставлять.

Якщо ви грали у карті та виграли гроші, — чекайте нові знайомства. Попереду у вас буде міцна дружба і весело проведений час.

Побачити колоду карт у сновидінні — попередження про ревнощі з боку другої половинки. Езотерики радять переглянути свої стосунки, тому що партнер вас не достойний.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що означає подорожувати уві сні. Езотерики розповіли, чи можна це робити в реальності після такого сну.

Фото: Freepik