Ті ще щасливчики: яким знакам Зодіаку ретроградний Меркурій принесе успіх та здійснення бажань

Езотерика та астрологія

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ретроградний Меркурій, який розпочав свій рух 23 серпня і впливатиме на наші життя до 15 вересня, приносить чимало випробувань та труднощів. Однак, до деяких знаків Зодіаку ця планета буде вельми прихильна.

Всього два знаки зможуть пожити цей період у спокої та гарному настрої. Щобільше, їм пощастить здійснити давані мрії та навести порядок у житті. Хто ці щасливчики? Читайте далі!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Овен

Ретроградний Меркурій буде потужним стимулом навести лад у думках і справах Овнів. Спочатку вони спробують уникнути цього завдання, проте потім зможуть взяти себе в руки, переглянути безліч аспектів у своєму житті та відкрити двері для чогось нового.

Під час ретроградного Меркурія на них чекає дивовижне відкриття. Вони зможуть дізнатися, що не тільки впоралися з важливими завданнями, але й успішно подолали безліч проблем.

Діва

Під час періоду ретроградного Меркурія представники цього знаку Зодіаку вміло зніматимуть маски з людей. Зірки обдарують вас неймовірною проникливістю, тож ніхто не зможе вас обдурити. Це допоможе вам уникнути багатьох небезпечних ситуацій, які планувалися ворогами.

Доля дає вам шанс, ви зможете вигнати зі свого життя несумлінних людей та замінити їх на чесних та надійних друзів, які будуть вас підтримувати на шляху до успіху. Також ваші давні мрії здійсняться — на вас чекає успіх у фінансових та робочих справах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку закохаються у вересні 2023 року. Дізнайтеся, чи є ви у цьому списку.