Каблучка чи сережки з цим каменем — магніт для грошей

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Наші пращури знали, що самоцвіти і коштовне каміння мають свою енергетичну силу. Більше того, вони впливають на будні людини. Раніше ми писали, що не можна дарувати, а тепер розкажемо, який мінерал притягує гроші.

Езотерики назвали камінь, який відкриває портал фінансового успіху, пише diamant.ua . Його здавна використовували серед знаті, аби примножити багатство.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Мова іде про цитрин. Цей мінерал має гарне світло-жовте забарвлення, що схоже на лимон. Цей камінь дає своєму господарю бадьорість, енергію та радість.

Здавна люди вірили, що цитрин допомагає подолати депресію. Але найбільша сила цього самоцвіту — у його магнетичній здатності притягувати багатство. Цей камінь одягали навіть любителі азартних ігор. Вони були впевнені, що цитрин принесе їм грошову перемогу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Езотерики зазначають, що цитрином посилює інтуїцію та інші надприродні здібності людини. Каблучку із цим мінералом можна носити на різних пальцях. Якщо одягнути на мізинець, — він принесе успіх в бізнесі, на середній або вказівний — зміцнить авторитет.

Раніше ми писали про жіночі амулети. Езотерики розповіли, якими талісманами здавна захищалися жінки.

Фото: diamant.ua