Холоднокровні та сніжні: ці знаки Зодіаку люблять осінь та зиму

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Вони тікають від спеки до кондиціонерів. А ті, у кого є змога, взагалі від'їжджають ближче Фінляндії. Раніше ми писали про самодостатні знаки Зодіаку, а тепер розкажемо, хто із них ненавидить теплу пору.

Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку найбільше люблять холодні пори року. Їм комфортно, коли на вулиці свіжий вітер або падає сніг.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Терези

З дитинства Терези обожнюють новий рік та Різдво, тому що надворі — сніг. Вони віддають перевагу відпустці у холодних країнах, аніж на морях під пекучим сонцем.

Близнюки

Близнюкам дискомфортно влітку, вони не люблять сонце, яке припікає їхнє тіло. Проте як тільки починається осінь, у цих людей розвіюється депресія, з'являється натхнення і мотивація на життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Водолій

Водолії найбільше люблять одягатися у м'які светри та гарні, теплі шкарпетки. Холод для них — бездоганний період. В цю пору не буває поганого настрою чи суму. А ось літо потрібно якось пережити.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку найбільше люблять відпочивати у горах. Астрологи розповіли, хто готовий відмовитися навіть від морського пляжу.

Фото: pixabay.com