Розвіює чорну магію і дає сили: езотерики назвали найсильніший дорогоцінний камінь

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Здавна люди знали про містичні властивості коштовного каміння. Найбільшим везінням було мати мінерал, який здатен знищити вплив чорної магії та водночас наділити силою свого власника. Раніше ми писали, який камінь не можна носити кожному, хто хоче, а тепер розкажемо про коштовність, яка є найсильнішою енергетично.

Езотерики визначили, що коштовне каміння із найсильнішою енергетикою — це смарагд. Він підходить усім без виключень. Цей камінь має настільки потужну позитивну енергію, що знищує негатив, вроки та порчі, які насилають на його власника.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Разом із цим смарагд дає сили та життєву енергію людині, яка його носить. А ще цей камінь підсилює інтуїцію та сприяє тому, аби власник бачив віщі сни.

Саме смарагд входить до числа 12 коштовностей, які описувалися в Біблії, коли мова йшла про ризу Аарона. У Стародавньому Єгипті смарагд вважався каменем богині здоров'я та покровительки материнства — Ізіди. У Корані рай порівнюють із садом зі смарагдами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Наші пращури називали смарагд “каменем весни”. А ще — це улюблений камінь Клеопатри. Вона дарувала його усім наближеним до неї персонам.

Раніше ми писали про амулети для жінок. Езотерики розповіли, які знаки малювали на талісманах наші пращури.

Фото: ukrzoloto.ua