Не все є золотом, що блищить: езотерики розтлумачили сон про золото

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Якщо у вашому сновидінні з'явилося золото, час звернутися до сонника. Здавна люди вірили, що коштовності сняться не просто так. Раніше ми писали, що означає сон про каблучку, а тепер розкажемо, до чого готуватися, коли наснилося золото.

Золоті прикраси та злитки сняться не просто так, пише 3carata.com.ua. Аби правильно розшифрувати сон, пригадайте, що саме ви бачили.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо ви готуєтеся до нового проекту, чи у вас нові стосунки — сон про золото віщує успіх, благодать і радість. Бачити золоті прикраси на собі у дзеркалі — до раптової зустрічі чи дивного знайомства.

Золото в руднику попереджає про проблеми зі здоров'ям. А ще такий сон може віщувати проблеми на роботі. Будьте уважними до свого колективу: хтось перемиває вам кістки.

Прикраси із золота уві сні попереджують про те, що скоро ви дізнаєтеся цінну інформацію. Цей сон даний для того, аби ви скористалися підказками та використали їх для себе у реальності.

Золоті сережки сняться про сімейний затишок і гармонію. Направляйте енергію туди, де вас чекають вдома. Золота каблучка сниться до щасливих стосунків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що означає сон про волосся. Езотерики розповіли, у кого можуть бути негаразди в сім'ї, а кому варто поберегти здоров'я.

Фото: pixabay.com