Названо 3 знаки Зодіаку, які знайдуть вірних друзів до кінця вересня 2023

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Вересень стане переломним моментом для кількох знаків Зодіаку. В житті цих людей відбудуться значні зміни, які покажуть, чи є у них справжні друзі. Раніше ми писали, кому пощастить у кохання, а тепер розкажемо, хто знайде вірних товаришів.

Астрологи визначили 3 знаки Зодіаку, які до кінця поточного місяця зрозуміють, хто їхні справжні друзі. Це буде неприємно і неочікувано водночас. Але таки є люди, на яких можна покластися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Телець

Ваше життя на початку осені буде дуже активним, і не все вдаватиметься з першого разу. Проте, коли ви попросите допомоги друзів, то підтримка не забариться... не від тих, кого кликали. Вересень покаже, хто справжній друг, а хто був поруч заради вигоди.

Рак

Ракам варто приглянутися до свого оточення. Серед друзів є зрадники, які здають кожен ваш крок, аби зіпсувати вам репутацію. Придумайте якусь халепу і повідомте, що вам потрібна допомога. Готуйтеся дізнатись, хто перемиває кістки за вашою спиною.

Діва

У Діви може початися період невезіння. Це тимчасово, але такий етап життя вам буде дано, щоб ви побачили своє справжнє оточення. Вас будуть підтримувати люди, від яких ви цього не будете очікувати. При цьому найкращі, у яких ви впевнені, зникнуть із вашого життя назавжди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку не можуть і не хочуть мати стосунки у зраді та брехні. Астрологи розповіли, для кого вірність — перший серед пріоритетів.

Фото: Pinterest