Що знаменують пологи уві сні? Езотерики попередили про наслідки

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Народженя дитини це найвизначніша подія життя людини. Здавна люди вірили, що сон про цю подію є знаменням. Раніше ми писали, що означає сновидіння про дітей, а тепер розкажемо, до чого сняться пологи.

Тлумачити сон про пологи потрібно у залежності від нюансів, які його супроводжували, пише 7snov.com.ua.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для незайманої дівчини такий сон означає втрату невинності. Дівчині потрібно подумати про свою репутацію: її оббріхують близькі друзі. Зазвичай пологи уві сні дівчатам знаменують щасливий шлюб і благодать.

Якщо такий сон наснився вагітній, він показує легкі пологи та народження здорової дитини. Для старшої жінки сновидіння попереджає про хвороби та негаразди. Віщуни радять перевірити здоров’я.

Якщо сновидцем був чоловік, і йому наснилися пологи, це знак реалізації мрій та планів. Його чекає процвітання в бізнесі чи кар'єрний ріст на роботі. Якщо чоловік уві сні приймав пологи, то в реальності потрібно буде братися за важку справу. Чим більше сил докладе сновидець, тим більше шансів буде для успіху.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Народилося велике немовля — до успіху, сильно вимазане кров'ю — попередження про негаразди зі здоров'ям. Якщо новонароджений уві сні був недоношеним — до раптового прибутку.

Народження хворої дитини означає, що сновидець не вміє радіти життю. Мертве немовля — до легкого вирішення справ і виходу з “чорної смуги”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, до чого сниться зрада. Віщуни розповіли, що чекати після такого сновидіння.

Фото: Freepik