Не залишайте ці предмети на ніч — прибирайте на свої місця, аби не накликати біди

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Часто люди не встигають прибрати усі речі на свої місця, і втомленими лягають спати. Проте деякі предмети за ніч можуть змінити енергетичне поле оселі настільки сильно, що в господарів почнеться “чорна смуга”. Раніше ми писали, чому не можна дарувати вазони, а тепер розкажемо, що потрібно прибирати на ніч.

Езотерики розповіли, що не можна залишати на ніч, навіть якщо ви дуже втомилися. Починайте прибирати перед сном із цих речей, а одяг у шафі чи навіть брудна підлога почекають до ранку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ножі

На ніч усі ножі та інші гострі предмети повинні бути на своїх місцях. Існує повіря, що ніж, залишений до ранку деінде, може вбити свого господаря. Наші пращури попереджали, що до людини може причепитися важка хвороба.

Брудний посуд

У раковині, на столі, на плиті чи деінде не можна залишати жодної брудної посудини. Езотерики одноголосно попереджають, що не помиті тарілки, чашки чи просто 1 ложка здатні зламати енергетичні канали фінансового успіху.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Залишки їжі на столі

Якщо ви не доїли страву, ніколи не залишайте її на столі, підвіконні чи деінде, окрім холодильника чи морозильної камери. Забудьте про звичку лишати половину вечері у пательні до ранку. У такому випадку або поставте посудину в холодильник, або перекладіть страву в миску, сховайте у холодильник, а пательню вимийте і поставте на місце.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Наші пращури знали. Що залишена їжа на ніч притягне злидні та перекриє канали благодаті.

Раніше ми писали, які речі потрібно викинути з дому, аби вони не блокували енергетичні портали успіху, здоров'я та грошей. Езотерики розповіли, чому небезпечно зберігати такі предмети.

Фото: Pinterest