Езотерики назвали 5 видів оберегів, які захищають від різних проблем

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Здавна люди вірили, що для кожної життєвої проблеми є свій оберіг. Різні варіанти захист у розділили на 5 видів. Раніше ми писали про містичну силу лаврового листа, а тепер розкажемо, що захистить оселю та її господарів від проблем.

Езотерики розповіли про обереги для дому, сім'ї та людини, пише ohlyad-dnya.pro. За енергетикою та магічною силою їх можна поділити на 5 груп.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

1. Християнські обереги

Віряни переконані, що від будь-якого зла і бід може захистити лише Бог. Він Всесильний, всюдисущий, усе чує і знає. Відтак здавна люди носять хрестики, зображення Сина Божого та Пресвятої Діви Марії.

Від лихого потойбічного впливу та заздрісних людей оселю оберігатимуть ікони, церковні свічки та свята вода. При вході у дім гостей повинна зустрічати Семистрельна ікона Богородиці.

2. Обереги слов’ян

Часник

Наші пращури вірили, що часник оберігає від нечисті та хвороб. Аби діти не мали проблем зі здоров'ям, їм на шию вішали зубчик часнику.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Віник

Домашній віник — це дім домовика. А він оберігає оселю від вроків та негативної енергетики. Віник не можна дарувати чи приймати в подарунок. Його має купити господар дому, і ставити віялом доверху.

Лавровий лист

Здавна існує прикмета, що лавровий листок захищає закоханих, притягує гроші та успіх. Аби активізувати його силу, покладіть листок у спальню, дитячу кімнату і на кухонний стіл.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

3. Рослинні обереги

Кактус

Цей вазон здатен захистити оселю від заздрісників та блокувати негатив. Кактус потрібно ставити на підвіконня, де вам не подобається вигляд з вікна.

Плющ

Ця рослина захищає від вроків, порчі та не дає злим людям дійти до вашого дому. Розмістіть плющ по боках вхідних дверей.

4. Обереги по фен-шуй

Червона стрічка

У Китаї перед дверима вішають червону стрічку. Люди вірять, що вона захищає від негативної аури.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Фігурка слона

Цей оберіг приносить в оселю радість і щастя. Езотерики рекомендують мати слона вагітним та дітям.

Фігурка дракона

Цей талісман відганяє нехороших людей. Поставте дракона праворуч від вхідних дверей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Підкова

Підкова — це талісман, який притягує щастя і удачу в усіх сферах. Її потрібно вішати на вхідних дверях, зубчиками вверх.

5. Домашні тварини-обереги

Кішка

Найсильнішою енергетично вважається чорна кішка. Вона захищає дам та господаря від будь-якого чаклунства. Руді коти оберігають від небезпеки, а білі — від одинокості та сварок між закоханими.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Рибки

Акваріумні рибки — це талісмани, які розвіюють енергетичні блоки, що стосуються фінансів. Чим більше розмаїття кольорів рибок у вашому акваріумі, ти кращим буде ваше фінансове становище.

Раніше ми писали, що не можна робити восени. Езотерики попередили, які справи варто відкласти до весни, аби не було розчарувань і дарма витрачених коштів.

Фото: Pinterest