Названо знаки Зодіаку, які розквітають восени

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Не для всіх осінь є сірою та дощовою. Є люди, які буквально розквітають цей сезон. Раніше ми писали, які знаки Зодіаку люблять прохолодну погоду, а тепер розкажемо, хто із них найщасливіший саме восени.

Їх називають “осінніми людьми”, адже саме в цю пору вони виглядають найщасливішими. Осінь для цих людей — час натхнення, дій та здійснення мрій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

ТЕРЕЗИ

Творчі та завжди натхненні Терези знаходять себе у повній мірі саме восени. Кольорове листя, свіже повітря і срібні дощі для них — це гармонія і затишок.

КОЗОРОГ

Козороги люблять завершення спеки і прохолодних подих повітря. Восени їм комфортно відпочивати у золотистому лісі. І навіть якщо піде дощ, під ним можна цілуватися, а не сумувати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

ТЕЛЕЦЬ

Для Тельця осінь — це час психологічного відпочинку. Вони набираються натхнення, гармонізують усе навколо себе та налагоджують робочі питання.

Пам'ятайте, що нумерологія, як і астрологія, тарологія та фен-шуй — не вважаються наукою, тому беззастережно вірити цій інформації не варто. Матеріал має суто розважальний характер.

Раніше ми писали, хто кому підходить за знаком Зодіаку. Астрологи представили гороскоп сумісності.

Фото: Pinterest