Шахраї скажуть вам "дякую": чому не можна користуватися чужою зарядкою для телефону

Гаджети та авто

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Використання чужого зарядного пристрою може не тільки призвести до ламання смартфона, а й створити загрозу для безпеки даних його власника. Детальніше про помилку, якої припускаються майже всі, читайте на HOCHU.ua!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Усі потрапляли в ситуацію, коли під рукою немає своєї зарядки для телефону, а батарея сідає на очах. У зв'язку з цим ми нерідко просимо у когось зарядне, не підозрюючи, яку шкоду це може завдати нашому пристрою.

Чому не можна користуватися чужою зарядкою для телефону?

Неякісні зарядки, а також громадські Wi-Fi-мережі можуть стати проміжною ланкою для хакерів. Через такі пристрої шахраї можуть легко отримати повний доступ до вашої фінансової інформації, включаючи банківські програми. Також слід бути обережними з громадськими USB-станціями, які можуть бути схильними до хакерських атак.

Ще одна причина, чому краще завжди носити з собою свою оригінальну зарядку — стан вашого акумулятора. "Чужий" провід може вплинути на ефективність роботи батареї та стати причиною того, що ваш телефон вийде з ладу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, як користуватися телефоном у спеку , щоб він не "закипів". Ми зібрали ефективні поради, які варто взяти на озброєння у літній сезон.