Чи можна зарядити телефон за 5 хвилин? Хитрості, які виручать, коли кожна секунда на рахунку

Гаджети та авто

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Бувають ситуації, коли у власника смартфона майже розрядився акумулятор, а час для повного заряджання відсутній. У разі корисно знати кілька лайфхаків, які допоможуть прискорити процес зарядки телефону.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як швидко зарядити смартфон: лайфхаки для екстрених випадків

1. Вимкніть телефон або активуйте режим енергозбереження. Найефективніший спосіб швидкої зарядки – просто вимкнути пристрій. Якщо ви не можете вимкнути смартфон з будь-яких причин, увімкніть режим енергозбереження. Це також дозволить скоротити енергоспоживання та прискорити зарядку.

2. Закрийте всі програми. Особливо ті, що споживають велику кількість енергії. Багато програм, що працюють, можуть уповільнювати заряджання, тому закрийте їх і дайте своєму телефону швидко підзарядитися.

3. Переведіть телефон у режим польоту. Цей режим вимикає всі бездротові функції телефону, такі як Wi-Fi, Bluetooth та стільниковий зв'язок. Внаслідок чого значно збільшується швидкість заряджання, оскільки телефон не витрачає енергію на підключення до мережі та передачу даних.

Також завжди використовуйте оригінальний зарядний пристрій і не користуйтеся телефоном, поки він не заряджається. Дотримання цих правил допоможе вам швидко зарядити смартфон.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, експерти розповіли, навіщо вимикати на ніч Wi-Fi на телефоні. Про це просте правило повинні знати все.