Вони — справжнє диво природи: ТОП-4 рідкісних тварин світу (ФОТО)

Позитив

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

На планеті живе чимало тварин. Усі неймовірно гарні та кардинально відрізняються одне від одного. Раніше ми писали про кумедних білок, а тепер розкажемо, які тварини є найунікальнішими на нашій планеті.

У світі є чимало тварин, які зникають, тому вони занесені у Червону Книгу, аби наші наступні покоління теж могли побачити ці унікальні види, пише ukr.media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Жираф Ротшильда

Це — найвища тварина на планеті. Його ріст становить більше 5,5 м і важить він 2 т. Забарвлення тварини одразу кидається в очі: на світлому бежевому тілі — яскраві геометричні фігури-плямки. У цих жирафів 5 ріжок. На планеті їх залишилося біля 700.

Сніговий барс

Барси із сімейства котячи. У них світло-сіре хутро. Вони проживаютьв Гімалаях, на Тибеті і Алтаї. Ці тварини харчуються козлами, козулями, баранами та оленями.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Білий лев

Цю тварину вперше побачили у 1975 році. Леви, які мають світло білий колір, проживають у заповідниках Африки, тому що на планеті їх залишилося занадто мало.

Долгопят

Ці тварини — справжні довгожителі нашої планети. Вони були відомі нашим пращурам ще 55 мільйонів років тому. У них незвична зовнішність: великі очі та мімічні зморшки, які дозволяють міняти вираз обличчя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про папуг. Яскраві кольорові пташки завжди надихали художників та фотографів. Найкращі світлини папуг можуть стати гарною заставкою для вашого телефону.

Фото: pixabay.com