Латвійський співак Маркус Ріва здивував українців новою піснею "MADE in UA" (ВІДЕО)

Музика

Богдана Карц

Головна редакторка

Популярний латвійський співак Маркус Ріва днями презентував свою нову роботу під назвою “MADE in UA”. Це музична підтримка України та її народу. І саме цей трек виконавця дуже здивував багатьох українців. Чому - розповідаємо у цьому матеріалі.

Виявляється, попри те, що Маркус - латвійський співак, його становлення як артиста відбулося саме в Україні. Участь у телевізійних талант-шоу, співпраця з Аланом Бадоєвим, концерти і тури різними куточками України - все це про музиканта.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Він відкрито підтримує Україну та допомагає ще з першого дня повномасштабного вторгнення рф на нашу територію. А на днях Маркус Ріва презентував свій новий трек “MADE in UA”, в який він вклав не тільки підтримку, а й виразив свою вдячність та любов.

Мене як особистість і як творчу одиницю сформувала Україна та українські люди. Я довгий час жив в Україні, працював, любив та творив. Я ніколи не забуду щирість, великодушність та доброту українського слухача, який прийняв мене, латвійського хлопця, як рідного. Україна - це моя друга Батьківщина. Я буду її підтримувати все своє життя, тим паче у такий скрутний час,

- зауважив співак.

“MADE in UA” - це танцювальна поп-пісня, в якій співак асоціює Україну із закоханою дівчиною, з якою він зараз у розлуці, а їхнє щире кохання - “made in UA”. Електронне звучання пісні, ліричність тексту та милозвучність голосу Маркуса надають треку життєстверджувальної сили та піднімають дух.

Я мрію заспівати цю пісню на великій сцені в Києві на честь перемоги України, - говорить латвійський виконавець.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Композицію та кліп до неї шанувальники Маркуса зацінили відразу: на youtube вже зібралося чимало коментарів від вражених фанів. Багато українців, між іншим, дивуються, що Маркус Ріва співає українською без акценту:

  • Починаючи з назви та закінчуючи останньою нотою, пісня тепер є однією з улюблених Гарна українська вимова Дякую за підтримку моєї країни❤ Слава Україні!

  • Мені дуже сподобалось. Ви співаєте без акценту. (Хоча останнє це і не так важливо навіть. Але дуже круто) 

  • Пісня загадкова, Чуттєва, з глибиною. Біт дуже крутий. Кліп стильний, Ви - красивий ❤️ Щиро дякую за підтримку України!

  • Круто! У Вас чудова вимова української мови!

  • Пам'ятаю Вас на шоу "Хочу к Меладзе", з того часу Ваша українська прокачалась

Прем'єра пісні, до речі, відбулася на благодійному фестивалі “Рандеву” Лайми Вайкуле (29 липня). На великій сцені у Юрмалі зібралося й чимало українських артистів. Була серед них і Віра Брєжнєва, яка не змогла говорити українською і в певний момент, запнувшись, просто перейшла на російську.