Discoman продовжує привласнювати фанаток Олега Винника: його кліп знову в центрі уваги

Музика

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

"Двійник" Олега Винника продовжує хайпити та випускати нові кліпи, в точності копіюючи образ популярного виконавця . Так, поки сам Винник відсиджувався в Німеччині й не виходив на зв'язок із підписниками, його експродюсер вирішив знайти заміну і переманити "вовчиць" на бік нового підопічного - загадкового співака під псевдонімом Discoman.

Так, на YouTube-каналі Discoman з'явився новий відеокліп. Цікаво, що в описі до відеороботи, артиста вже представляють слухачам як того, про кого нібито "ходять легенди". Цього разу Discoman випустив пісню "Весільна", а в кліпі до неї знову повністю скопіював образ Олега Винника. До слова, своє обличчя співак все ще продовжує приховувати, позуючи перед камерою виключно зі спини.

Таємний артист українського шоубізнесу Discoman знову випускає роботу. Про нього вже ходять легенди, журналісти та суспільство починають слідкувати та робити свої припущення, але хто це поки що таємниця,

- сказано в описі до відео.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що слухачі не з таким захопленням приймають співака в лавах українських знаменитостей. У коментарях думки розділилися - одні пишуть, що він "не дотягує" до Винника, інші сміються над зйомкою кліпу і самою піснею, а решта підтримують артиста-початківця.

  • Невже це новий сезон шоу "Маска"?

  • Цей початок шедевральний. В Power Point ефект робили?

  • Він так кумедно шандарахався у лампочках, що це стримало мене від дізлайку. Хоча Вінник його точно отримав би;

  • Думаю що Винник вже все волосся на дупі в себе вирвав від заздрості;

  • До Олега Винника йому як до Місяця. Цирк на дроті. Цікаво хто цей приколіст?

— пишуть у коментарях.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, перший кліп артиста DISCOMAN несподівано вийшов на сторінці в Instagram самого Олега Винника. У зв'язку з цим багато хто припустив, що продюсер популярного виконавця знайшов йому заміну, проте поки що тримає в секреті справжнє ім'я та обличчя нового артиста.