Розривна колаборація. Дорофєєва та Барських записали спільний фіт "Ритми" (ВІДЕО)

Музика

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Мегапопулярні українські виконавці Макс Барських і Надя Дорофєєва записали новий дуетний трек. Нову композицію назвали "Ритми". Подробиці - в нашому матеріалі.

"Ритми" - композиція про спогади з минулого. Уважний слухач відчуває свої флешбеки. У когось минуле пов'язано з друзями, сумом, болем, коханням. Все це втрачено, але його варто  пам'ятати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Барських зізнався, що їм вистачило лише одного тижня, щоб втілити свою експериментальну колаборацію та відзняти кліп. Очевидно, між зірками панувала максимально робоча атмосфера цілковитого розуміння одне одного. Зауважимо, що режисером роботи став Алан Бадоєв.

Цю роботу ми з Надею присвячуємо усім друзям, усім українцям, що зараз не з нами. Півтора року ми не збираємося компаніями, півтора року ми не чуємо сміх та звуки радощів наших близьких. Ми поставили на паузу все те, що так щиро і незабутньо гріло наші серця. Наше нове відео про емоційні гойдалки, де музика стає спасінням і енергетичним сплеском"

- прокоментував премʼєру артист.

Дорофєєва висловила слова вдячності Барських за ідею випустити фіт. Надя говорить:

Я дуже вдячна Максу за ідею заспівати разом. Дійсно, не розумію, чому в нас досі не було дуету, тому що у нас неймовірне музичне розуміння одне одного й теплі дружні стосунки. Саме тому все вийшло натхненно та легко. Такого творчого заряду й щастя я вже давно не отримувала  – дякую за це Алану і всій команді. Так цінно зараз мати можливість створювати музику в рідній країні та дарувати її людям – якісну, сучасну, стильну, українську. Ми вклали сюди свою душу – сподіваюсь, що всі це відчують, і ця робота знайде відгук у серцях.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Дорофєєва вперше прокоментувала пісню Дантеса і слова "Зараз ти, як миш". Раніше зірка не дозволяла собі обговорювати творчість колишнього.