YAKTAK випустив нову композицію, яку присвятив своїй дівчині (ВІДЕО)

Музика

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий виконавець YAKTAK випустив новий чуттєвий трек, який присвятив своїй коханій дівчині. Подробиці - в нашому матеріалі.

Нова композиція має назву "Уночі". Юний артист уже встиг  відзняти та випустити на своєму ютубі  відеороботу на нову пісню.  Вона вийшла максимально проникливою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Головною героїнею кліпу стала обраниця співака. У відео бачимо, як закохані танцюють разом та насолоджуються можливістю бути поруч одне з одним. Варто зауважити, що кліп хоч і передає меланхолійний настрій, проте є надзвичайно чуттєвим, емоційним та ліричним.

Ця пісня дуже особлива для мене і в кожен рядок закладений особливий сенс. Я сподіваюсь, цей романтичний вайб надихне кожного хлопця, який вміє грати на гітарі хоча би два акорди, зіграти цей трек своїй другій половинці. Адже музика, це найкращий спосіб проявити свої почуття, коли слів стає недостатньо,

– висловився про прем'єру артист.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як юна шанувальниця YAKTAK насмішила глядачів концерту витівкою на сцені. Дівчинка прямо у мікрофон cказала, що думає про путіна.