Трек-заклик до внутрішньої чесності: STASYA випустила містичну роботу "Не ходи в ліс" (ВІДЕО)

Музика

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Представниця нового музичного покоління співачка STASYA (справжнє ім'я - Анастасія Чабан) вразила прем'єрою містичної композиції. Про що нова пісня "Не ходи в ліс" та як вона звучить - розповідаємо на HOCHU.ua!

"Не ходи в ліс" - це музичний твір, що з перших нот занурює слухача в атмосферу таємниці та роздумів, нагадуючи про важливість уміння слухати свою совість та обмірковувати дії перед їх здійсненням. Пісня виконана у звичному для артистки автентичному стилі та стала дорогоцінним доповненням до її творчого арсеналу.

У цій композиції описується внутрішня боротьба і протиріччя, що виникають, коли ми стикаємося з негативними думками та спокусами. Ця рефлексія стає важливим підсумком пісні та закликом до внутрішньої чесності й самоаналізу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Заголовок пісні, "Не ходи в ліс," додає їй відтінків загадковості, а саме ліс, у цьому випадку, виступає як символ занепокоєння та невизначеності, водночас символізуючи можливість зануритися в глибину самопізнання. У треку він виступає як метафора для небезпеки загубити себе у своїх внутрішніх протиріччях.

"Не ходи в ліс" - дещо містична пісня, пісня про сумління, яка попереджає про наслідки в момент поганих думок. Завжди слід пам'ятати, що одного разу вчинивши якусь дію, ви не зможете повернути її назад. Тому слухайте свою душу і приймайте правильні рішення,

- зауважує STASYA.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, стася зізнається, що щиро ненавидить шароварщину. Тому артистка популяризує фольклор і заявляє про своє неприйняття шаблонного мислення про українську культуру.