Dannisha - Ain't That Serious: дебют року, зроблений з найзавиднішим холостяком країни Богданом Буше (ВІДЕО)

Музика

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Молода українська виконавиця представила гарячий кліп на свою дебютну пісню “Ain't That Serious”. У відеороботі знявся один із найбільш завидних українських холостяків - Богдан Буше, який лише нещодавно втрапив у скандал “10 із 10-ти”. Жіночий портал ХОЧУ! вирішив поділитися найцікавішими деталями із нової робити Dannisha.

У кліпі Богдан Шелудяк (справжнє ім’я Богдана Буше) грає красеня-садівника, який дуже подобається головній героїні. Та його спокушає, перетворюючи іскру, яка між ними промайнула, на справжню пожежу із пристрасними танцями біля басейну та промовистими поглядами й рухами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зйомки кліпу проходили більше як 15 годин у заміському будинку під Києвом. Dannisha та Буше познайомились напередодні під час репетицій хореографії. Між артистами відразу відбувся коннект, що допомогло зіграти флірт та закоханість на знімальному майданчику.

Мій трек Ain’t That Serious про бажання, яке виникає між двома та накриває з головою. Богдан - привабливий хлопець, тому грати з ним в пристрасть було зовсім не важко. Наша історія про безтурботність та почуття, які беруть верх над усім іншим. Можливо, вона миттєва, а, можливо, буде мати продовження, you never know,

- розповідає Dannisha.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Блогер-мільйонник та актор, своєю чергою, відмітив вміння Даніші триматися в кадрі та її природну харизму:

Dannisha - вогонь, при цьому між нами відразу виникло відчуття, ніби ми давно знайомі.

Dannisha та Богдан Буше у новому кліпі співачки

Нагадаємо, що “Ain’t That Serious” - це дебютний трек та кліп співачки Dannisha. Відмінною рисою виконавиці є те, що вона виконує англомовну музику із західним звучанням. І це не лишається непоміченим!