"Лизати мед прямо з вулика": LATEXFAUNA випустили найеротичніший кліп на YouTube (ВІДЕО)

Музика

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Інді-поп гурт LATEXFAUNA, який завів сторінку на OnlyFans, щоб ще активніше допомагати ЗСУ, випустив еротичний кліп. Музиканти прозвали свою роботу "найвідвертішою в історії українського шоубізнесу", а що в ній особливого - розповідаємо на HOCHU.ua.

Україно-ізраїльський кліпмейкер Інді Хаїт і LATEXFAUNA створили воістину незвичайну колаборацію. Артисти представили кліп на пісню MASANDRA, візуалізувавши своє життєве кредо - "лизати мед прямо з доказу". Судячи з усього, провокаційний ролик був створений, щоб підігріти ще більший інтерес до своєї сторінки на OnlyFans, де музиканти планують ділитися унікальним контентом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Увесь відеоролик відзнято однією сценою, де соліст гурту Дмитро Зезюлін займається оральним сексом із дівчиною. А бекстейдж зі зйомок буде доступний фанатам на сервісі підписки на контент.

Давайте без зайвої скромності. Ми зняли найвідвертіший кліп в історії українського шоубізнесу. Тепер ви розумієте наше життєве кредо "лизати мед прямо з вулика", а хто цього не робить, той - бідолаха, сорян. І якщо ви хочете подивитися на процес зйомок цього шедевра від пана Інді Хаїта, підписуйтесь на наш OnlyFans, там ви побачите всі нюанси зйомок, а всі гроші з ваших передплат ми направимо на закупівлю дронів для ЗСУ,

- прокоментувала група.

ТЕКСТ пісні MASANDRA гурту LATEXFAUNA:

Тихо дихає хвоєю постмодернізм санаторію
І гори з грецькими рисами про щось мовчать з кипарисами
У напівлюксі просторому вітри танцюють зі шторами
Масандри вдосталь і музики, щоб не лишатися друзями
На підвіконні півонії зомліли в бліках балконів
Бо в цьому світі вся грація кінчається в гравітації
У надвечір’ї малиновім людині треба людина лиш
А ще Масандри і музики, щоб стати більше ніж друзями

Es gibt Musik und es gibt noch Wein
Um keine Freunde nicht mehr zu sein
Es gibt Musik und es gibt noch Wein
Um keine Freunde nicht mehr zu sein

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Макс Барських дропнув довгоочікуваний альбом. За 15 років своєї кар'єри артист уперше презентував повністю україномовний альбом, у якому зібрані нові композиції та хіти, що вже полюбилися публіці.