Новий трек Анни Трінчер розриває Tik-Tok: у чому магія пісні "Очі"? (ВІДЕО)

Музика

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Українська виконавиця Анна Трінчер нещодавно презентувала нову композицію "Очі". Трек за відносно недовгий період став вірусним у Tik-Tok та  породив новий тренд.

Фоловери  масово почали записувати відео під звук композиції. Таких роликів у мережі налічується вже більше 20 тисяч. Варто зауважити, що новий трек є надзвичайно проникливим та глибоким. Немає сумнівів. що він вже став улюбленим для багатьох шанувальників.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Очі завжди відіграють одну з найважливіших ролей у житті закоханих. Очі завжди говорять більше. У такі складні часи навіть через світлини ми можемо прочитати справжні переживання наших близьких та навіть чужих людей, відчуваємо їх відвагу, незламний дух, втому і бачимо там крик про допомогу. Навіть через секундний погляд ми можемо закохатися на все життя.

Карі очі насправді блакитні під коричневим пігментом. А зелені всього у 2 % людей на планеті. Взагалі вчені виділяють від 12 до 16 відтінків очей. Іноді буває так, що очі різного кольору. Є ще багато цікавих фактів про наші очі. Який ж особливо-загадковий цей орган у людському тілі. Очі як грім серед ночі… І у погляді близької людини ми можемо помітити усе. Неймовірну радість, щастя, спокій, печаль чи тривогу. Наші очі - це такий собі допоміжний інструмент для зчитування думок. Завдяки погляду можна заспокоїти, проявити почуття та переконати в тому, що все добре,

— розповідає Анна Трінчер.

Зауважимо, що артистка заявила, що готує кліп на нову композицію. Наразі ж Анна закликає шанувальників познайомитися з повною версією треку "Очі", який доступний на всіх музичних майданчиках.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Анна Трінчер вчинила скандал у ресторані в Мілані. За словами співачки, основною проблемою в цій ситуації стала не необхідність платити за страви, а те, як поводилася офіціантка.