Відтепер рідною мовою. Настя Каменських здивувала українською версією композиції "Это моя ночь" (ВІДЕО)

Музика

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська поп-виконавиця Настя Каменських зворушила користувачів неочікуваним вчинком. 36-річна знаменитість випустила українську версію хіта  "Это моя ночь". Подробиці - в нашому матеріалі.

Цікаво, що перший раз артистка презентувала пісню рідною мовою ще у 2021 році, на одній із благодійних концертних акцій. Проте тоді Настя вирішила не викладати студійну версію в мережу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак, через 2 роки після "закритого" релізу, Каменських презентувала трек і в публічному просторі. Тепер він має назву   "Це є моя ніч".

"Від самого початку сольного проєкту NK я випустила багато треків українською, які стали справжніми хітами і яким тисячі людей підспівували на концертах на головних міських площах та масштабних фестивалях. А останні два роки на благодійних концертах та заходах в підтримку України я виступаю виключно з україномовною програмою",

- каже NK.

До речі, артистка днями представить свої інші нашумілі російськомовні треки. До прикладу, рідною мовою зазвучать такі композиції, як:  "Дівчата рулять", "Червоне вино", "Попа як у Кім".

На прохання прихильників, для яких деякі пісні вже по-справжньому знакові та містять у собі спогади про щасливі часи, ми переклали їх українською. Увесь цей час я бачу, з яким захватом та теплом вони сприймаються аудиторією під час моїх виступів. Тому я вирішила випустити ці пісні на цифрових майданчиках, щоб усі охочі могли як слід підготуватися та на моїх концертах заспівати їх зі мною в унісон!

– зазначила Настя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Настя Каменських розридалася на очах в українських військових. Під час зустрічі з воїнами, вони почали з себе зривати шеврони і віддавати їй. Каменських явно не очікувала таких дій від захисників України, тому не стримала емоцій і розплакалася просто на камеру.