Новий україномовний хіт? Юлія Розен чуттєво переспівала "Ты опусти" Тіни Кароль (ВІДЕО)

Музика

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Старі хіти Тіни Кароль переживають етап свого відродження завдяки молодим артистам. Композиції "Выше облаков", "Ноченька", "Полюс притяжения" та "Жизнь продолжается" вже підкорили аудиторію новим звучанням, а тепер черга дійшла до пісні "Ты отпусти", що вийшла у далекому 2006 році. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Не так давно популярний виконавець SHUMEI заспівав українською "Вище хмар", а співак OKS переклав на рідну мову композицію "Ніченька". Нове звучання хітів та чоловіче виконання знайшло чималий відклик у фанатів творчості народної артистки України. Проте вони не єдині, які подарували "друге життя" старим хітам Тіни Кароль.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нещодавно співачка Юлія Рознен, котра брала участь у 7 сезоні "Голосу Країни", записала відео, у якому заспівала пісню Тіни Кароль "Ты отпусти". Артистка переклала хіт народної артистки на українську мову та поділилася невеличким фрагментом, який заспівала біля перону у Києві.

Зазначимо, що у коментарях під публікацією Юлії в Instagram її підписники розсипалися у словах похвали. Багато хто зазначив, що Розен подарувала пісні нове звучання, що вкрай відрізняється від того, коли свого часу її співала Тіна Кароль. До речі, вона також відреагувала на кавер від дівчини та залишила свій лайк.

  • Звучить набагато краще ніж в оригіналі!

  • Дуже, дуже ніжно

  • Боже, як же ти перекладка неймовірно! Одна з найулюбленіших пісень Тіни Кароль.

  • Дуже люблю цю пісню. Так гарно у твоєму виконанні,

— пишуть у коментарях.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Софія Ротару оцінила новий трек Тіни Кароль. Його народна артистка України написала у співавторстві з американською композиторкою, а нещодавно композицію висунули на "Греммі".