Співачка Анна Трінчер сексуальними танцями розтопила свого партнера (ВІДЕО)

Музика

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Нещодавно відома співачка, інфлюенсерка та секс-символ українського шоубізнесу Анна Трінчер випустила нову пісню "Очі", яка продовжує розкривати новий виток її творчості та встигла стати трендом в ТікТок і мантрою кохання. А вже сьогодні співачка презентує свій найтанцювальніший кліп зі справжньою гарячою пристрастю.

Очі, як магічний інструмент, що грають з серцями закоханих і водночас допомагають прожити найпотаємніші почуття в житті партнерів. У відеороботі Анна намагається привести до тями своє кохання, розбиваючи лід зі замороженого партнера, крига дає тріщину, а від її дотиків і гарячих танців він починає танути.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Найпалкіший кліп осені вже можна подивитися на YouTube, а також приєднатися до тренду в ТікТок на пісню "Очі", адже загальна кількість використовувань композиції в соціальній мережі сягає більш ніж 23 000.

Очі – це дзеркало душі, через них ми потрапляємо кудись глибше, читаємо думки та емоції інших. У моїй новій відеороботі присутні не тільки палкі танці з партнером. Це образ тих самий закоханих, які попри все знайдуть вихід, аби доторкнутися подушечками пальців та відчути тепло одне одного. Також не можу не зазначити, що це мій перший кліп з такою кількістю хореографії та дуже важкою підготовкою. Разом з балетом ми завжди відпрацьовуємо на всі 100%, але у відеороботі "Очі" ми в тисячу разів примножили свої сили та енергію, і це читається в наших рухах, адже це нереальна віддача своїй праці. Я не просто працювала на камеру я кайфувала від процесу,

— коментує співачка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, що Оля Полякова представила чуттєву композицію "У твоїх обіймах". Трек присвячений усім українкам, які чекають на другі половинки з фронту, а в самому кліпі артистка намагалася вибратися з воронки від авіабомби.