Історія кохання візерункової пари: Килиммен з "Kalush Orchestra" представив нову композицію та кліп про кохану (ВІДЕО)

Музика

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Найзагадковіший учасник гурту "KALUSH" та "Kalush Orchestra" презентував новий трек, який має назву “Квіткою”. Композицію артист  присвятив коханій людині.

Cпівак встиг презентувати відеороботу на нову пісню. У кліпі ми бачимо подругу Килиммена - Килимвумен.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Між ними розігрується історія палкого кохання. Варто зауважити, що парочка вже дано заполонила увагу юзерів, які постійно слідкують за життям таємничого співака у соцмережах.

Моя нова пісня про те, що любов на своєму шляху може зустріти кожен. А коли потрібна людина зʼявляється у вашому житті, то все одразу набуває сенс. Пам’ятайте, кожного десь чекає його квітка, з якою світ здаватиметься не таким жорстоким,

– прокоментував трек Килиммен.

Зауважимо, що артист про початок сольної кар'єри заявив лише цього літа. Перша відеоробота знаменитості вже зібрала 350 тисяч переглядів на YouTube. До речі, лідер колективів "KALUSH" та "Kalush Orchestra" Олег Псюк заявив, що Килиммен все частіше буде радувати шанувальників новими піснями.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як "KALUSH" об'єднали сили з польським виконавцем Grubson та записали потужний трек. Вийшла доволі якісна україно-польська колаборація.