Памела Андерсон знялася у фотосесії без макіяжу і зізналася, що покінчила з пластичними операціями

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

55-річна американська акторка і модель Памела Андерсон, яка особисто зустрічалася з Путіним, знялася в новій фотосесії для видання WWD. Несподівано для шанувальників головний секс-символ США постала перед камерами без макіяжу, продемонструвавши свою природну красу.

У бесіді з виданням Памела Андерсон зізналася, що більше не хоче змінювати свою зовнішність і через довгі роки прийняла себе такою, яка є. Після безлічі пластичних операцій, включно зі збільшенням, а потім зменшенням грудей, ринопластикою і SMAS-ліфтингом обличчя, знаменитість вирішила старіти природно. Актриса також підкреслила, що їй не подобається результат "уколів краси".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Я справді почуваюся сильною просто зараз. Мені подобається бачити мої веснянки. Я люблю, коли моє волосся не укладене. Мені подобається просто свіже чисте обличчя. Мені не подобаються ці уколи краси, і вони на мене не діють. Я хочу побачити, що станеться. І мені здається, що тепер я можу вдягнути гарну шовкову блузку і якісь штани, і обов'язково підбори, і просто нічого на обличчі, дати висохнути волоссю після того, як вийду з душу. Мені це подобається. Я маю такий вигляд. І я відчуваю, що це прояв сили, тому що в ці дні я приймаю себе набагато більше, ніж раніше, і це прекрасно,

— зізналася зірка "Рятувальників Малібу".

 
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Американська акторка і фотомодель Памела Андерсон зараз переживає нову хвилю популярності завдяки своїм мемуарам і документальному фільму на Netflix, який отримав дуже хороші відгуки критиків і фанатів.

Я просто ніколи не думала, що в мене буде шанс розповісти свою історію. Я думала, що моєю спадщиною буде червоний купальник і рожева пухнаста шапка, і ніхто ніколи не дізнається, через що я пройшла, що я подолала,

— відзначила Памела Андерсон.

 
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно ми також показували, як виглядає 38-річна Тіна Кароль без макіяжу.  Співачка погодилася на "чесну зйомку" для відомого журналу й позувала без укладки та мейкапу.