Учасник "Ліги сміху" з команди "Наш формат" загинув на фронті

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Український гуморист, актор та учасник "Ліги сміху" в команді "Наш формат" Роман Іваненко загинув на фронті. Чоловік воював на Вугледарському напрямку, проте 24 лютого потрапив у російський полон. Повідомляється, що саме там артист помер через наслідки важкого поранення.

Сумну новину повідомив голова Кам'янець-Подільської районної ради Михайло Сімашкевич, звідки родом захисник.

Ми завжди пам'ятатимемо його як щирого, доброго юнака, який безмежно обожнював свою сім'ю, цей світ, і завжди ділився радістю, теплом з усіма. Він, дійсно, Герой! І він завжди буде в нашому серці. Щирі співчуття рідним і близьким. Світла пам'ять захиснику,

— написав Сімашкевич.

Також загибель українського коміка підтвердив його колега, капітан команди "Наш формат" Володимир Черняк. Він повідомив, що за кілька днів тіло загиблого воїна доправлять додому, і незабаром стануть відомі подробиці, коли й де відбудеться прощання з Романом Іваненком.

Черняк розповів, що 24 лютого Роман Іваненко разом зі своїми побратимами потрапив в оточення на Вугледарському напрямку, де отримав серйозне поранення. Тоді воїн потрапив у російський полон. Через 4 дні, 28 лютого, він помер, так і не отримавши гідної медичної допомоги.

Завдяки штурму українських військових 11 березня, окупанти відступили від своїх позицій. Це дозволило забрати тіло загиблого Романа. Його евакуювали "на щиті".