Самовираження чи залежність? Дорофєєва, Джолі, Ріанна та інші зірки, які обожнюють тату (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Вас хоча б раз цікавило питання, які знаменитості люблять татуювання. Редакція HOCHU.ua ділиться добіркою зірок, які обожнюють тату та мають багато символічних малюнків на своєму тілі. Ріанна, Надя Дорофєєва, Діма Монатик та інші — вже в нашому матеріалі.

Татуювання користуються популярністю ще з давніх часів. Звичайно, кожна людина може мати свої унікальні причини, через які любить тату, але найчастіше ми вирішуємо прикрасити своє тіло вічними малюнками, щоб виразити свою індивідуальність, зробити щось символічне та отримати естетичне задоволення. Багато зірок теж мають пристрасть до тату. У цьому матеріалі про них і поговоримо.

Тату зірок: які знаменитості України та Голлівуду люблять татуювання

У британського футболіста Девіда Бекхема є понад 50 татуювань на всьому тілі. Татуювання мають особливо гарний вигляд на підтягнутому і спокусливому тілі цього красеня.

Любить тату й американська актриса Анджеліна Джолі. Вона має багато малюнків на тілі, в тому числі набиті координати місць, де народилися її діти.

Тату Леді Гаги теж користуються популярністю. Найвідоміші — троянда на стегні та текст пісні на передпліччі.

Канадський співак Джастін Бібер прикрасив татуюваннями практично всі ділянки свого тіла. У артиста є брутальні "рукави" та величезний птах на шиї.

Барбадоська співачка Ріанна також славиться своїми тату. Найпопулярніші — зірка на шиї, мехенді на руках і слово "шпигун" на зап'ясті.

Серед українських зірок, які обожнюють тату, варто виділити Олександра Педана. Телеведучий славиться своїми рукавами, малюнком на грудях і фразою на зап'ясті.

Діма Монатик, український співак, який теж має пристрасть до татуювань. Малюнки на тілі артиста виглядають дуже стильно та мінімалістично.

Серед українок, котрі люблять татуювання, є й Надія Дорофєєва. Малюнки прикрашають струнку зірку вже не перший рік. Особливо спокусливо виглядають написи на стегнах та блискавка під ребрами.

Це далеко не всі зірки, які люблять татуювання, проте ми вибрали найпопулярніших із них. Якщо ви теж маєте пристрасть до малюнків на тілі, поспішіть дізнатися, які тату краще ніколи не робити.