Солістка гурту KAZKA відповіла, чи приберуть із логотипу символ ворога — букву "Z" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Кароліна Гайдук

Редакторка стрічки новин

Українська співачка та фронтвумен гурту KAZKA Олександра Заріцька неодноразово стикалася з хейтом через букву "Z" у назві колективу. За її словами, заміна відбудеться лише за однієї умови. Детальніше у матеріалі HOCHU.ua!

Артистка у програмі Життя відомих людей відповіла на найбільш хвилююче питання українців щодо літери "Z," яка з початком повномасштабної війни нагадує про російську армію.

Своєю чергою, Заріцька заявила, що поки мова про зміну назви групи не йде, оскільки це не лише символіка російських окупантів, а й пряма асоціація із президентом України Володимиром Зеленським. Так, у нього в соцмережі Instagram нікнейм написано через букву "Z":

Це назва нашої групи. Ми не можемо змінити її. І знову ж таки, це асоціація з Володимиром Зеленським. Він також має таку букву "Z". Ми прийняли для себе рішення: коли президент замінить в Instagram, ми вже теж замінимо. Це повага!,

— зауважила артистка.

Зазначимо, що деякі українські колективи, в яких у назві була відповідна буква, замінили її після 24 лютого 2022 року. Група MOZGI – MOЗGI, а БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ – БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ.

Дивіться коментар Олександри Заріцької в программі ЖВЛ

Раніше ми писали, що Олександра Зарицька розповіла про своє весілля.