Елайджа Вуд став батьком вдруге: хто народився у зірки трилогії "Володаря перснів"

Новини шоубізнесу

Кароліна Гайдук

Редакторка стрічки новин

Американський актор і зірка "Володаря перснів" Еладжа Вуд вдруге став батьком. Його дружина, продюсер Метте Марі Конгсвед, подарувала доньку. Щасливою новиною він поділився в інтерв'ю Wall Street Journal. Детальніше у матеріалі HOCHU.ua!

За словами Вуда, довгоочікувана спадкоємиця з'явилася на світ минулого року. Зараз дитині 1 рік та 2 місяці. 42-річний актор згадує, що завжди без проблем піднімався вночі, якщо дитина плакала. Зараз він також прокидається раніше за інших членів родини, щоб встигнути приготувати сніданок:

Я прокидаюся десь між 5:30 та 6:30. У нас син є 3-річний та 14-місячна донька, і вона нас досить рано будить. Я люблю рано прокидатися,

— поділився знаменитість.

Зазначимо, що Вуд та Конгсвед познайомилися у 2017 році під час роботи над проєктом "У цьому світі я більше не почуваюся як удома". Вони одразу зрозуміли, що створені один для одного, але досить довго приховували стосунки від сторонніх. У  2019 році зіркова пара вперше стала батьками, у них народився син Еван.

Актор неодноразово зізнавався, що мріє про велику родину. Так, він завжди багато уваги приділяв роботі, забуваючи про те, наскільки важливе особисте життя. Лише після зустрічі з Метте-Марі Конгсвед артист зрозумів, що готовий присвятити себе турботі про обраницю та спадкоємців. Заради коханої він відмовився від куріння та галасливих вечірок.

Раніше ми писали, що Марк Цукерберг став батьком втретє.

Фото: Getty Images